Beelden bestellen

Hoe kunt u bestellen?

1. per e-mail: info@atlasvanstolk.nl

2. per post: Atlas Van Stolk, Hoogstraat 110, 3011 PV ROTTERDAM

Uw bestelling

Vermeld het Inventarisnummer. Om er zeker van te zijn dat wij u de juiste afbeelding sturen, verzoeken wij u het nummer aan te vullen met een korte omschrijving. Enkele woorden volstaan. Hebt u geen inventarisnummer? Omschrijf dan zo duidelijk mogelijk welke afbeelding u zoekt.

Verantwoording

Bij publicatie altijd vermelden: Atlas Van Stolk, Rotterdam

Wij verzoeken u een bewijsexemplaar aan bovenstaand postadres te zenden. De Atlas Van Stolk gaat bij iedere afbeelding na of er auteursrecht op rust. Mocht er onverhoopt een afbeelding geleverd worden waarbij dit het geval blijkt te zijn, dan is de Atlas Van Stolk verantwoordelijk voor die eenmalige vermenigvuldiging.

NB. U kunt in zo'n geval echter zelf door rechthebbenden verantwoordelijk worden gesteld indien u door verdere vermenigvuldiging en publicatie van het beeld in overtreding bent.

Digitale afbeeldingen

Digitale afbeeldingen worden geleverd in JPEG formaat, lage compressie, hoge kwaliteit. NB. het is mogelijk dat sommige afbeeldingen niet getoond en/of in hoge resolutie geleverd kunnen worden i.v.m. beeldrechten. Hebt u vragen over beeldrechten/auteursrechten? Zie www.auteursrecht.nl

De afbeeldingen worden beschikbaar gesteld als bestanden die gedownload kunnen worden. Indien gewenst kunnen wij u de digitale afmetingen van de afbeeldingen doorgeven, zodat u kunt bepalen of deze voor uw doeleinden geschikt zijn. De beschikbare afmetingen zijn in de regel voldoende om met 300 dpi op A4-formaat af te drukken.