Partners

Atlas Van Stolk hecht waarde aan de kracht van samenwerking en partnerschappen. Onze missie om historisch en modern beeldmateriaal te behouden en toegankelijk te maken, wordt mogelijk gemaakt door de waardevolle bijdragen van onze gewaardeerde partners.

 

Atlas Van Stolk werkt samen met culturele instellingen, onderwijs, bedrijven en sponsoren. Gezamenlijk organiseren we tentoonstellingen en evenementen. Ook worden educatieve programma’s ontwikkeld, die leerlingen en studenten stimuleren om de geschiedenis te verkennen aan de hand van visuele bronnen. Dit draagt bij aan een verrijkte leerervaring en een dieper begrip van ons verleden en de maatschappij waarin we nu samenleven.

 

Bedrijven die onze missie ondersteunen, dragen bij aan het behoud van ons cultureel erfgoed en tonen hun betrokkenheid bij de maatschappij. Wij waarderen de bijdragen van onze sponsoren en streven naar wederzijdse voordelen, bijvoorbeeld via zichtbaarheid bij onze activiteiten en evenementen.

 

Word partner!
Ook deel uitmaken van ons groeiende netwerk, en bijdragen aan het behoud van ons erfgoed? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van partnerschap te bespreken.