Vrienden

Atlas Van Stolk koestert de waardevolle vriendschappen die het heeft gesmeed met supporters en donateurs. De Stichting Vrienden van Atlas Van Stolk vormt een bijzondere gemeenschap die zich verenigt in de gedeelde passie voor het bewaren van ons cultureel erfgoed en het levend houden van de geschiedenis. Het is bovendien een interessant netwerk waarin mensen vanuit verschillende terreinen elkaar ontmoeten.

 

Als vriend van Atlas Van Stolk draag je actief bij aan het behoud en de bescherming van een schat aan visuele bronnen die ons verbinden met het verleden én met de toekomst. Door vriend te worden ondersteun je direct het werk van Atlas Van Stolk om deze waardevolle collectie te behouden en toegankelijk te maken voor toekomstige generaties.

 

Vriendschap met Atlas Van Stolk betekent ook exclusieve toegang tot boeiende evenementen, tentoonstellingen en activiteiten. Vrienden worden uitgenodigd voor speciale bijeenkomsten met de gelegenheid om experts te spreken en een dieper inzicht te krijgen in de fascinerende wereld van visuele geschiedenis. Bovendien ontvangen vrienden van Atlas Van Stolk regelmatig updates en nieuwsbrieven, om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe aanwinsten, projecten en ontwikkelingen binnen de Atlas.

 

Lidmaatschap
Draag je de collectie van de Atlas Van Stolk een warm hart toe? Word dan vriend of Atlasdrager.

 

Voor € 40,- per jaar word je vriend en ontvang je uitnodigingen voor de opening van exposities, publicaties van de Atlas Van Stolk en nieuws over belangrijke ontwikkelingen. Jongeren tot 25 jaar betalen €25.

 

Voor € 100,- per jaar word je Atlasdrager en ontvang je naast de privileges als vriend het geschenkboek Tweehonderd jaar koninkrijk en De Nederlandse Maagd, met vele prachtige afbeeldingen uit de collectie.

 

Stichting Atlas Van Stolk is vanwege de ANBI-status vrijgesteld van erfbelasting. Nalatenschap aan Atlas Van Stolk komt daarom volledig ten gunste van de Stichting.

ANBI-gegevens Stichting Vrienden Atlas van Stolk